TantraSziget Központ    Tantra tanfolyamok  Időpontok, szabad helyek  Árak, kedvezmények  Jelentkezés  Rólunk

Az orgazmus készség fejlesztése

Összegyűjtöttünk néhány kérdést, amik segítenek rávilágítani azokra a belső minőségekre, amik befolyásolják az Orgazmus átélésének mélységét. Érdemes megvizsgálnunk, hogy az alábbi területeken éppen hol tartunk, miben szeretnénk fejlődni:

1) Képes vagyok-e a kinyílásra lelki és testi szinten egyaránt?

2) Képes vagyok-e túllépni a teljesítményre való törekvésen? Tudok-e lassítani vagy éppen megállni? Képes vagyok-e túllépni a megfelelni akaráson? A szerepeken? Az elvárásaimon magammal és a párommal kapcsolatban?

3) Mennyire engedem meg magamnak, hogy élvezzem az Élet apró örömeit? Mennyire élem meg a bennem lévő Nőt/Férfit? Megadom-e magamnak mindazt, amire igazán szükségem van? Milyen gondolatokkal, érzésekkel, étellel és érintésekkel táplálom magam napi szinten? :)

4) Mennyi figyelmet és szeretetet tudok adni önzetlenül, elvárások nélkül, segítve a társam örömének elmélyítését? Mennyire várok viszonzást? Mennyire vagyok képes megérteni a másikat, és átérezni azt, ami benne lezajlik? Mennyire tudom félretenni saját vágyaimat, ha szükséges?

5) Mennyire tudom megélni a Jelen pillanat teljességét anélkül, hogy elsodornának a gondolatok?

6) Hogy állok az elengedéssel? El tudom-e engedni a vágyat? El tudom-e engedni a beteljesülést, ha úgy adódik? El tudom-e engedni, hogy egy adott forgatókönyv szerint történjenek a dolgok?

7) Képes vagyok-e átlényegíteni társamat és meglátni benne a Nőt/Férfit, meglátni benne az Isteni minőséget?

8) Képes vagyok-e a folyamatos megújulásra? Képes vagyok-e úgy tekinteni a világra, mint egy gyermek, aki éppen most született meg? Képes vagyok-e ártatlan lenni?

9) Képes vagyok-e saját belső csendemben létezni? Képes vagyok-e ezt a csendet megosztani valakivel? Eggyéválni mély intimitásban és átélni a Létezés Orgazmusát?

Vissza